Situație umilitoare la o școală din Bacău, unde elevii au fost pozați în timp ce mimau că mănâncă fructe. Ședința foto a avut ca scop promovarea unei alimentații sănătoase, însă elevii au fost folosiți pentru ședința foto, iar la final nici măcar n-au primit în dar bananele, merele şi portocalele promovate.

Elevii școlii Huruieşti, judeţul Bacău, au fost fotografiaţi zilele trecute mimând că mănăncă fructe. Directorul școlii și profesorul de educație fizică au fost cei care i-au îndrumat pe aceștia să facă acest lucru, pentru a promova o alimentație sănătoasă, după cum a explicat Carmen Cernat, învăţătoarea unor elevi implicaţi în acţiunea de la Huruieşti, pentru Pro TV.

„Copiii au spus că directorul şi domnul de educaţie fizică au venit dimineaţa înainte să ajung eu şi le-au dat un coş cu fructe să se pozeze şi să mimeze că mănâncă acele fructe”, a declarat Cernat pentru sursa citată.

Potrivit acesteia, când elevii chiar au vrut să mănânce fructele expuse de profesorii şcolii, cadrele didactice le-ar fi interzis copiilor să guste bananele, merele şi portocalele din coş deoarece produsele trebuiau prezentate şi altor elevi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here