Azi, 15 aprilie, este ziua de naștere al primarului din Fizeșului Gherlii, domnul Vasile Ioan Lup. Cu ocazia zilei sale de naștere, acesta a închuiat clădirea primăriei pentru a putea să țină un chef privat cu angajații săi. În fața primărie trei cetățeni încercă să intre în clădire. Au și forțat ușa pentru a fi siguri că este întradevăr încuiată.

Când a fost apelat numărul primăriei, a sunat și nu a răspuns nimeni. A fost apelat din nou numărul, dar între timp telefonul a fost deconectat. Pentru a afla totuși ce se petrece în interiorul primăriei încuiate, reporterul Gazetei de Cluj l-a apelat direct pe domnul primar Vasile Lup.

Acesta când a răspuns la telefon părea a fi în mijlocul distracției, se puteau auzi zgomote de sărbătoare pe fundalul conversației, cum a spus și el după ce i s-a urat la mulți ani: „Mulțumesc! Chiar acum sărbătorim.”.

Când a fost întrebat dece este încuiată primăria acesta inițial a negat că ar fi „Nu-i închisă primăria! Cum să fie închisă primăria dacă noi suntem în Primărie?” a exclamat stimatul primar Valise Lup. Dar după ce a fost informat de cei trei cetățeni care stau în fața primăriei și încercă să intre, acesta și-a schimbat povestea: „A fost pauza de masă, acuma nu mai îi. O fost, da, a fost o jumătate de oră pauza de masă. Că a fost ziua noastră și întradevăr am sărbătorit o jumătate de oră. Acuma e deschis. Deci o jumătate de oră a fost pauza de masă, ne-am întâlnit toți și acuma e deschisă primăria.” domnul primar încercat să explice situația jenantă.

În noiembrie 2019, același primar Vasile Lup s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei din partea poliției din Gherla, pentru că a fost singurul care nu și-a dezăpezit comuna din tot județul Cluj.

Citește și: Primarul din Fizeșu Gherlii amendat de poliție cu 1.000 lei pentru că nu a deszăpezit drumurile

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here