sursă- zcj.ro

Conducătorii auto din municipiul Cluj-Napoca se plâng de lucrările de amenajare a pragurilor de sol decise de primărie în mai multe zone din oraș, transmite publicația Ziua de Cluj.

“Șuruburi ieșite la speed bumper-ul pe urcare Calea Turzii, unde e semaforul nou. Atenție, să nu pățiți ca mine!”, avertizează un membru al comunității Info Trafic Județul Cluj. “Idem și la urcare pe Frunzișului”, remarcă alt șofer.

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că în comisia de circulație din cadrul primăriei s-a discutat despre amplasarea de noi praguri de sol pentru limitarea vitezei de circulație a mașinilor în mai multe zone din oraș, mai transmite Ziua de Cluj.

”Am identificat cel puțin 20 de zone unde ar trebui să mai montăm praguri de sol pentru a tempera viteza. Vedem că se întâmplă tot mai multe accidente în oraș. Aproape în fiecare zi sunt accidente cu victime. În foarte multe cazuri sunt implicați șoferi în stare de ebrietate. Am demarat acțiuni comune de prevenție ale poliției rutiere și locale. Dorim să limităm aceste cazuri”, spunea Tarcea, potrivit publicației amintite.

2 COMENTARII

  1. Atunci faceți-o cum trebuie, incompetenților! Boc, Tarcea, Șurubaru &Co. – buni la orice altceva, da nu și la gestionarea orașului. Ce spune asta despre 75% dintre clujenii care au votat?

  2. Pai, sunt obisnuiti cu lucruri mici si de cacao, sunt masochisti, ingusti la minte, le olace sa simta o mana straina in buzunarul lor si sa stea in trafic cu orele. Si mai am da voi fi cenzurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here