Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, după ce procurorii au clasat dosarul care-l vizează, că așteaptă scuze din partea autorităților și a anunțat că are de gând să vândă autoturismul, dacă va putea.

‘S-a făcut o dreptate. Astept scuze din partea autorităților. Acum nu știu ce voi face, plec la mare deocamdată. Am de gând să vând mașina, momentan nu pot să o vând, dar, dacă o să pot, o sa cer 25.000″, a declarat, pentru mediafax, Răzvan Ștefănescu.

După ce inițial Brigada Rutieră a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD și i-au reținut permisul acestuia, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au admis, marți, propunerea de clasare, astfel că dosarul a fost închis, au declarat, pentru mediafax, reprezentanții Parchetului.

Avocatul lui Răzvan Ștefănescu, Ioana Mateș, a precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că li s-a comunicat soluția de clasare și că vor merge la sediul Brigăzii Rutiere pentru a ridica permisul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here