Somnul celor mici este în egală măsură la fel de important ca adulților. Având în vedere că timp de 9 luni nu a văzut altă lume decât cea uterină, acolo unde a avut parte de confort, atunci când descoperă lumea de afară are nevoie de același confort.

Somnul în general este important pentru fiecare dintre noi. Este momentul ideal de odihnă în care organismul se reface. Asta se întâmplă și în cazul celor mici și ne putem da seama de asta atunci când înainte de orele de somn devin din ce în ce mai mofturoși.

Cu toate acestea nu doar somnul în sine este important, ci și locul în care cel mic se odihnește. Mai cu seamă are nevoie de un loc cât mai confortabil și călduros pentru a se simți ca într-un cocon. Pentru că suntem în prag de toamnă, este nevoie să ne adaptăm ținutele în funcție de temperaturile de afară. La fel și atunci când vine vorba despre lenjeria de pat. În gama celor de la Little Prints veți putea găsi o gamă largă pilote pentru copii de calitate superioară, ideale pentru această perioadă și nu numai.

 Cum se alege lenjeria de pat pentru copii

Din rațiuni practice lenjeria de pat trebuie să fie de calitate superioară. Este locul în care bebelușul se va odihni, unde trebuie să se simtă cât mai confortabil. Fapt pentru care aceasta trebuie să fie din materiale atent alese.

Bumbacul este de preferat, din mai multe motive. Având în vedere că cel mic încă nu are dezvoltată suficient imunitatea, cu atât mai mult există riscul de a face alergii sau iritații ale pielii. Bumbacul este însă un material hipoalergenic, ceea ce înseamnă că această probabilitate nu va mai exista.

În plus, este o țesătură care lasă pielea să respire și se adaptează în funcție de temperaturi. Mai precis vara ține răcoare, iar iarna cald. Din punct de vedere a calității, lenjeriile de pat din bumbac pot fi spălate foarte simplu la mașina de spălat fără a-și pierde din proprietăți sau fără a se deteriora.

În gama din magazinul online littleprints.ro veți putea alege seturi de pilote și perne din bumbac de calitate superioară. Mai mult decât atât, designul acestora nu poate fi trecut cu vederea. Sunt inedite prin forma și culoarea lor ceea ce înseamnă că vor aduce și un plus decorului din camera copilului.

Gama de la Little Prints o să vă încânte

Pe lângă pilote pentru copii, gama este cu mult mai diversificată. Fapt pentru care Little Prints este un ajutor de nădejde pentru mămici.

Produse precum suzete, biberoane, jucării de dentiție, seturi de diversificare, articole vestimentare se găsesc aici în stoc variat.

Sunt de asemenea o idee excelentă de cadouri pentru cei care nu au inspirație, însă își doresc să facă în dar niște produse de calitate.

Descoperiți așadar produsele de la Little Prints. Prețuri accesibile, designuri dintre cele mai colorate, toate într-un singur magazin destinat bebelușilor.

Date de contact:

hello@littleprints.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here