Sonia Alb, femeia din cartierul Mărăști, care și-a ucis un copil în bătaie a contestat sentința prin care a fost condamnată la 23 de ani și 5 luni de închisoare.

Amintim că Luca, în vârstă de nouă ani, fiul Soniei Alb, a fost găsit mort în casă în seara zilei de 6 iulie 2019. Moartea sa a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Acest lucru a fost stabilit în urma efectuării necropsiei. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi.

Mama copilului a fost cea care a dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Femeia spunea atunci că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările.

În apartamentul în care a fost găsit copilul locuiau mama acestuia împreună cu iubitul ei, dar şi cei doi fraţi ai băiatului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani. Și ceilalți doi frați ai lui Luca au fost bătuți de mamă în acea seară. Femeia s-ar fi răzbunat pe ei din cauza unei minciuni nevinovate. Vecinii declarau atunci că femeia obişnuia să îşi bată des copiii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here