Avocatul clujean Sorin Militaru a deschis un proces împotriva Primăriei Cluj Napoca prin care cere amendarea autorității locale pentru nepunerea în practică a unei decizii care îl împroprietărea pe avocatul clujean cu o parcelă de teren pentru construirea unei locuințe.

Primăria clujeană este pusă să îi dea avocatului Sorin Militaru o parcelă de teren de aproximativ 300 de mp pentru ca el să își construiască o locuință personală. Schema este simplă. În baza Legii 15/2003, care asigură tinerilor un sprijin pentru edificarea unei locuințe, Militaru a făcut o cerere la primărie în care a solicitat o parcelă de teren pe care o identificase ca fiind liberă de sarcini și în proprietatea primăriei. După aceea el a dat administrația locală în judecată și a câștigat, astfel că, prin sentință judecătorească, avocatul clujean este îndreptățit să primească terenul respectiv. În momentul de față, Sorin Militaru este implicat în afaceri pe cai mari și a fost reprezentantul lui Mihai Chezan, unul dintre clujenii care, beneficiind de suportul unor politicieni locali, a dat un tun imobiliar de vreo 6 milioane de euro. Întrebat care a fost modalitatea prin care Militaru a găsit terenul respectiv, el a spus că l-a găsit pe net.

Avocatul clujean Sorin Militaru a fost reprezentantul lui Mihai Chezan, clujeanul care, sub girul unor politicieni clujeni, a dat un tun imobiliar de aproximativ 6 milioane de euro și a fugit din țară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here