Antena 3 a transmis luni că jurnalista italiană Lucia Goracci, care a intrat într-un conflict cu senatoarea Diana Șoșoacă, a scris într-o plângere depusă la Poliție că soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a mușcat-o de mână.

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotăraște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă”, a spus jurnalista italiană.

Lucia Goracci susține că la aproximativ 10 minute Poliţia s-a prezentat la faţa locului şi soţul senatoarei a început să împingă jurnaliştii italieni și că soţul senatoarei Diana Şoşoacă i-a smuls masca de pe faţă şi a lovit-o în braț, după care a muşcat-o: „M-a muşcat de mână”.


sursa: stiripesurse.ro

Citește și: Șofer de 57 de ani prins mangă la volan prin centrul orașului

1 COMENTARIU

  1. Aflat intr-un spatiu proprietate privata, chiar daca esti demnitar, sau jurnalist, fie magistrat, dar fara un mandat emis impotriva proprietarului, esti obligat sa te supui regulilor impuse de proprietar! Nu iti convin aceste decizii -ca in cazul jurnalistei in cauza, care avea posibilitatea sa invoce SECHESTRAREA DE PERSOANE, n-ai decat sa pleci!
    Este evident ca acolo s-au intamplat evenimente ”de laborator”!
    CERT ESTE FAPTUL CA, SOSOACA DERANJEAZA!
    Este singura persoana publica, care chiar reprezinta societatea civila si interesele acesteia, intr-un stat diluat, inexistent decat ca forta represiva
    !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here