ciocan tribunal

Soția omului de afaceri Cătălin Hideg a fost arestată pentru 29 de zile. Aceasta s-ar ocupa de firma din Giurgiu care ar fi realizat primul import de măști în contextul pandemiei de Coronavirus, pentru o sumă colosală.

Mandat de arestare de 29 zile pentru soția lui Cătălin Hideg, titularul primului import masiv de măști din Turcia (11,5 milioane €), ăla cu bucătăreasa care administrează magazinul sătesc de la Uzunu (Giurgiu). Acuzațiile sunt, dacă mă întrebați pe mine, jenante, da’ gestul contează. Pentru că e menit să-i forțeze mâna lu’ omu-său să se întoarcă de la Abu Dhabi. Unde a roit-o „la muncă”…”, a scris pe Facebook Victor Ciutacu.

Cătălin Hideg

Numele Hideg este legat de celebra achiziție din coronavirus din Giurgiu.

Potrivit unor informații de presă Hideg s-ar afla în Dubai cu Cristian Burci, patronul trustului Adevărul.

Hideg, patronul firmei Sanimed International,a fost doctorand al generalului Constantin Onișor la Academia Națională de Informații și partener de afaceri cu nepotul dictatorului cubanez Fidel Castro.

La sfârșitul lunii martie, jurnaliștii au dezvăluit faptul că Guvernul Orban a cumpărat măști de protecție de la o firmă de băuturi alcoolice:Guvernul Orban a încheiat un contract fără licitație pentru livrarea a aproape două milioane de măști de protecție cu o firmă obscură, avînd sediul într-o cameră de pe str.Învățătorului, din satul Uzunu, comuna Călugăreni, Giurgiu, contract în valoare totală de peste 56 de milioane de lei, adică peste 12 milioane de euro, scrie Inpolitics.

Firma Romwine & Coffee SRL este specializată, conform datelor de pe net, în ”Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete”, și a fost înființată anul trecut. Cum ajunge o firmă care vinde băutură și țigări prin piețe să livreze materiale medicale de milioane de euro reprezintă unul dintre miracolele crizei, am putea spune. 

CE SCRIA G4 MEDIA ÎN 27 MARTIE:

Cătălin Hideg, un om de afaceri ce face parte dintr-o aripă a masoneriei și a fost doctorand la Academia SRI, este cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, va furniza statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Compania Sanimed International Impex S.R.L. a încheiat nu mai puțin de 16.290 contracte de achiziții publice cu autorități și instituții ale statului român, in valoare totală de 85 de milioane de lei, potrivit portalului Confidas, specializat în furnizarea de informații despre companiile înregistrate în România. Achizițiile merg de la echipamente sanitare de câteva sute de lei la contracte de 18 milioane de lei (reactivi, consumabile si materiale de laborator pentru Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu) sau 16 milioane de lei (reactivi pentru identificarea si testarea chimiorezistentei Mycobacterium tube pentru Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”).

O investigație realizată de Libertatea arată că patronul grupării de firme, Cătălin Hideg, a fost doctorand la Academia Națională de Informații (ANI) a SRI. Hideg a făcut afaceri la nivel internațional, inclusiv cu nepotul lui Fidel Castro. Astfel, în 2011, firma a încheiat un parteneriat cu o companie condusă de Jose Antonio Fraga Castro pentru a distribui pe piața locală un medicament naturist folosit în tratarea cancerului.

Citește și: Omul din spatele firmei de alcool care a vândut statului 1,7 milioane de măști este doctorand la Academia SRI. A încheiat peste 16.000 de contracte cu statul

Sursa: flux24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here