Fosta concurentă de la Insula Iubirii, dejeanca Mirela Banias, actualmente Tecar, este căsătorită cu Florin Vasile Tecar pe care procurorii clujeni au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate a acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, informează ziardecluj.ro.

Potrivit datelor de la dosar, Florin Tecar ar fi cauzat un prejudiciu de o jumătate de milion de lei, prin intermediul unor documente fictive. 

„În perioada septembrie 2014 – februarie 2015, pentru a simula desfăşurarea unor tranzacţii comerciale reale, constând în prestări de servicii în construcţii, societătile SC MAP SRL  si SC MTS SRL au emis documente justificative fictive. Scopul acestor documente a fost obţinerea unor beneficii fiscale”, se arată în rechizitoriu. 

Evazionistul a ocupat funcția de directorul general al Samus Construcţii S.A., iar acum societatea figurează în dosarul penal ca parte responsabilă civilmente. 

Mirela Banias, fata fostului șef al Poliției Economice, a participat alaturi de Ionuț Gojman la emisiunea Insula Iubirii. Aceasta le-a povestit reporterilor din cadrul emisiunii că a fost condamnată la închisoare din cauză că a furat bani din banca în care lucra. Femeia și-a ispășit pedeapsa și a divorțat de fostul soț, despre care spunea că ar fi fost beneficiarul sumelor furate. 

După Insula Iubirii, aceasta s-a separat de Ionuț Gojman (fostul iubit cu care a participat la emisiune) și s-a căsătorit cu Florin Tecar, un afacerist cunoscut din Dej. Cei doi au afaceri la Cojocna, în domeniul horeca (Salt Resort Cojocna). Luna acesta, soțul ei a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here