Compania MANAGER INVERSION SRL vrea să edifice un ansamblu imobiliar pe Bulevardul Dorobanților cu destinația de birouri și centru de sănătate. Terenul se află între centrul de afaceri Olympia şi blocul cu numãrul 96. Compania se află în portofoliul omului de afaceri spaniol Juan Carlos Pellicer Sanchez. În urmă cu aproximativ 10 ani el a mai încercat să edifice un ansamblu imobiliar în aceeași locație.

Data trecută spaniolii au avut ghinion

Însă, data trecută locatarii din zonă au organizat câteva proteste împotriva acestui proiect, astfel că afacerea a căzut. Clujenii și-au exprimat nemulțumirea pentru că între blocul lor și centrul de afaceri Olympia sunt apoximativ 35-40 de metri. Înălțimea construcției le-ar fi umbrit în totalitate locuințele. În scandal au fost implicate mai multe instituții din Cluj Napoca, printre care și Prefectura Clujului. Echipa de control a constatat o serie de neconcordanţe între Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), avizat de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism din cadrul Primăriei şi Planul Urbanistic Zonal pentru str. Dorobanţilor.

Potrivit termene.ro, Firma Manager Inversion SRL nu a avut nicio cifră de afaceri pe anul fiscal 2017. A declarat o pierdere de 56.383 lei și niciun angajat. Compania este controlată de PELLICER MARTINEZ SONIA LAILA, PELLICER MESTOUR SARA, PELLICER SANCHEZ IVAN,
PELLICER MARTINEZ GEMA, PELLICER MARTINEZ MARIA PILAR și acționarul POLARIS WORLD SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here