Sursa foto: Citymaps.ro

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a declarat că au deja livrate noi aparaturi și echipamente de ultima generație către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

„Continuăm să investim în sănătate. Scopul alocărilor de fonduri și al inițiativelor noastre constante în domeniul sanitar este acela de a contribui la creșterea calității actului medical și a serviciilor oferite. Tehnologia modernă de care dispun noile dotări va sprijini specialiștii spitalului în procesul de examinare, diagnosticare și tratare a micilor pacienți”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Valoarea totală a investiției se ridică la peste 1,1 milioane de lei, iar aparatele și echipamentele au fost cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Unitatea sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj a primit un sistem complet de videolaringoscopie pentru intubație dificilă, diverse echipamente pentru completarea sistemului de bronhoscopie flexibilă și rigidă, precum și a celui de laringoscopie din UPU, dar și două dispozitive HVNl – High Velocity Nasal lnsuflation, scrie Zcj.ro.

Citește și: Producția de energie alternativă pe biomasă, prea costisitoare pentru statul român  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here