“Securitate înainte de toate!” sloganul celor de la Spy Shop, a apărut de curând și în orașul Cluj Napoca. Mai exact, cel mai mare importator, distribuitor și retalier de securitate din România, a deschis un birou pe calea Turzii, numărul 175 (parter), loc în care veți fi consiliați în vederea alegerii celei mai bune soluții de securitate atât pentru clădiri rezidențiale, cât și industriale sau office pe gamele de produse camere supraveghere, alarmă antiefracție, videointerfoane, automatizări pentru porți, sisteme fotovoltaice etc.

Deschiderea unui birou într-un alt mare oraș din țară, în afară de Timișoara unde e sediul central, era un obiectiv mai vechi, însă acum a fost cel mai prielnic moment pentru realizarea acestuia.

Pe lângă faptul că veți găsi consultanți cu experiență care vă vor ghida, veți putea vedea și testa diferite echipamente pe care cei de la Spy Shop le-au pregătit și expus tocmai în acest sens.

Clienții care achiziționează produsele din magazinul de pe calea Turzii din Cluj Napoca vor beneficia de toate serviciile pre si post vânzare: consultanță profesională, suport tehnic gratuit, retur în 30 zile, garanție, livrare gratuită la comenzile peste 500 lei, plata în rate etc.

Pe lângă asta, cu ocazia deschiderii magazinului, cine va achiziționa produse din biroul de la Cluj până în data de 15 Iunie va beneficia de o reducere de 10% (la produsele de supraveghere video, alarmă antiefracție, automatizări porți și videointerfonie care nu se află în alte promoții).

Spy Shop a investit peste 1 milion de euro în achizția și amenajarea unui nou spațiu de birouri și a unui depozit in 2022. Strategia de extindere omnichannel va continua și cu alte locații în viitor, pentru că deși are cea mai mare vizibilitate la nivel național în mediul online, Spy Shop vrea să fie mai aproape de clienți și parteneri prin intermediul magazinelor fizice și a showroom-urilor, unde fiecare persoană poate interacționa și vedea direct cum arată produsul pe care vrea să-l achiziționeze.

Spy Shop este cel mai mare importator, distribuitor și retailer de sisteme de securitate, supraveghere video și fotovoltaice (conform datelor de la registrul comerțului). Cu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, automatizari, panouri și sisteme fotovoltaice, adresate atât clientului final cât și partenerilor B2B (instalatori), compania operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro, prin cele doua magazine fizic, dar și printr-o rețea națională cu peste 2000 de instalatori și distribuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here