Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj va propune plenului Consiliului Judeţean Cluj, în şedinţa din data de 18.03.2009, alocarea sumei de 35,5 milioane RON pentru lucrările care vor fi demarate în acest an în vederea construirii viitorului stadion municipal.
 
Suma provine din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Cluj. „Aşa cum am promis, demarăm lucrările la viitoarea arenă sportivă a Clujului. Am identificat sursele de finanţare a proiectului, ceea ce ne pune în situaţia de a afirma, în mod categoric, că această investiţie îndelung aşteptată de clujeni va deveni realitate în următorii ani” a declarat Tişe. Proiectul se va derula în perioada 2009 – 2011, urmând ca în bugetele anuale pe anii 2010 şi 2011 să fie cuprinse sumele aferente lucrărilor necesare.
 
Până la finele lunii martie, anul curent, Universitatea Tehnică va pune la dispoziţia Consiliului Judeţean Cluj studiile de fezabilitate şi marketing pentru viitorul stadion. „Derularea proiectului pentru următoarele etape va ţine cont de rezultatele studiilor, precum şi de concluziile consultantului la care va apela Consiliul Judeţean”, a mai afirmat Tişe. (A.F)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here