După scandalul de joi din Primăria Cluj-Napoca când doi „agenți de influență” au dat iama în biroul lui Emil Boc și l-au luat la rost, Ștefania Ferencz, secretar general în Ministerul de Interne, a fost eliberată din funcție la cerere, începând cu data de 1 septembrie, se arată într-o decizie publicată în Monitorul Oficial.

În urmă cu o săptămână, mandatul Ștefaniei Ferencz a fost prelungit pentru o perioadă de șase luni de către ministrul de Interne, Cătălin Predoiu. Cu toate acestea, Ferencz și-a depus demisia. Potrivit surselor nostre, aceasta se va întoarce la „bază”, pe postul de director general al Primăriei Cluj-Napoca pentru a face „curățenie” în instituția condusă de Emil Boc.

În decizie se mai arată că Ștefania Ferencz ”predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de 3 zile” după 1 septembrie.

Ferencz a fost numită secretar general în ianuarie 2021, când ministru de interne era Lucian Bode. A fost șefa de cabinet a premierului Emil Boc în perioada 2009 – 2012, apoi secretar general adjunct al guvernului, iar în 2014 a revenit la Cluj ca director general în primăria condusă de Emil Boc.

Sursa: Monitorul Oficial

Citește și: Un raport independent arată că Supercom nu este vinovată de mirosul dezgustător care a inundat Clujul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here