În urma dezvăluirilor făcute de DNA și de presă referitoare la discuțiile dintre Ministrul Transporturilor Drulă și alți oameni politici, a apărut ipoteza conform cărora cel care conduce transporturile în România știa că este ascultat. Pe ce se bazează aceste speculații? Sunt câteva argumente. Însă nici nu este dificil să-ți imaginezi, dacă ești ministru, că cineva are cel puțin curiozitatea, interesul de a asculta telefoanele tale și birourile în care ai de lucru.

Ce discuții a avut Drulă cu liderii liberalilor?

Ei îi cereau lui Cătălin Drulă să îi păstreze în funcţie pe şefii Asociaţiei Române de Salvare a Vieţilor Omeneşti pe Mare şi Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi. Nu se ştie câte alte înregistrări făcute în biroul lui Drulă se mai află în posesia DNA. Ce spunea Cătălin Drula, conform înregistrărilor?

Drulă Cătălin: Te referi la APDM şi la AFDJ? Stângă George-Cătălin: Da. Drulă Cătălin: Păi…., ţi-am spus că soluţia pentru mine este să le prelungesc mandatele, da nu e patru luni, este două luni prelungirea… Dumitrescu Iulian: Am o întrebare punctuală. Drulă Cătălin: Ia zi! Dumitrescu Iulian: Să-mi zici cu ARSVOM-ul, dacă … Ce interes ai, dacă mai ni-l laşi nouă? E ceva la Constanţa … Drulă Cătălin: Da… Băi … Cum spuneam, toate replicile lui Drulă erau neutre, izvorâte din cunoştinţa faptului că erau înregistraţi.

Sursa: adev.ro/qvkoij

Citește și: Indicații ale Comisiei Europene pentru redeschiderea instituțiilor culturale în perioada post-pandemie

1 COMENTARIU

  1. Sau poate că omul era pur și simplu deranjat de tupeul penelor și nu știa cum să evite un răspuns tranșant. A venit vremea să ne debarasăm de mafia înființată de fesenei și pesedei și continuată de penelei
    Dacă vă uitați cu atenție, protagoniști sunt tovarăși generali de-ai lui Ilici și Petrov…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here