Indiferența și batjocura la adresa sistemului de învățământ din partea mizeriilor din fruntea statului depășește orice limită. De curând, o profesoară care predă la o școală, în apropiere de Cluj-Napoca, a postat mai multe imagini ieșite parcă din Evul Mediu.

Cadrul didactic, uitat și abandonat de autorități și ignorat, a luat decizia să-și reabiliteze clasa în care predă, din banii ei, care oricum nu sunt mulți.

„Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut 10 la licență, disertatie și definitivat! Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală!”, a precizat profesoara.

De asemenea, cadrul didactic a mai precizat că nu poate înțelege de unde există atâta ură față de profesori, în condițiile în care Guvernele României scuipă mereu pe profesorii din această țară.

„Nu sunt bani, dl Ciucă, de unde să fie??? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor??? Ceea ce cer colegii mei de breasla e mai mult decât pertinent!!! Rușine să vă fie! Nu sunt bani, dl Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar dna Deca are copii? Dar dl presedinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!”, a conchis profesoara revoltată.

Reamintim că de cinci zile, profesorii sunt în grevă generală și cer mărirea salariilor. Guvernul incompetent condus de generalul „burtă-mare” Ciucă nu a venit cu soluții clare, ceea ce va duce, cel mai probabil, ca această grevă să continue pe o perioadă nedeterminată.

Citește și: Sute de locuitori din Pata Rât se mută în noile locuințe

4 COMENTARII

  1. Mi se pare o mizerie crunta ce se intampla in sistemul de invatamant romanesc de stat. De mult timp trebuiau sa iasa profesorii pe strazi sa protesteze. Nu e normal asa ceva intr-o tara Europeana.

  2. Mare „dragoste” de meserie și responsabilitate pe voi rezumată numai în bani! Toată lumea vrea salarii, în afară de minoritatea „specialilor” care chiar o duc bine! De ce n-ați ieșit tot așa în pandemie? Oare cât primesc „liderii’ – aceleași figuri de două decenii?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here