Un student clujean, Răzvan Udrea, îi acuză pe jandarmii clujeni că, în timpul festivalului Untold, l-au sechestrat în dubă unde l-au bătut. Incidentul a avut loc duminică dimineața, când Udrea, împreună cu mai mulți prieteni, au cerut medicilor SMURD să acorde primul ajutor unei prietene care nu se simțea bine.

La un moment dat, de Răzvan Udrea, care se afla în compania altui prieten, s-au apropiat doi jandarmi, care le-au vorbit foarte urât. ”Ce p…a faceți aici”, le-a spus un jandarm celor doi. Replica dată de Udrea a fost: ”Dumneata porți haina Statului Român și de ce vorbești așa de urât”.

Tatăl lui Răzvan, Cristian Udrea, fost pompier militar, a povestit că după acest incident, cei doi jandarmi au tăbărât pe copilul lui și l-au luat pe sus, pentru a-l transporta la duba Jandarmeriei, pentru identificare.

„I-au pus cătușe la mâini și, la dubă, unul dintre jandarmi a urcat cu el în mașină și a început să îl rupă cu bătaia. Pe tot corpul este vânăt. Urmează să mergem IML Cluj pentru a scoate un certificat medico legal și să depunem o plângere penală”, a declarat Cristian Udrea pentru evz.ro.

La finalul ”tratamentului” aplicat de jandarm lui Răzvan Udrea, acesta a fost și amendat cu 620 de lei pentru refuz de legitimare.

”A fost un pic scuturat”

Cristian Udrea a mai povestit că întreg incidentul a fost filmat de camerele video de supraveghere din interiorul festivalului. Ba mai mult, există și un martor ocular, culmea, un pompier militar, fost coleg cu Cristian Udrea.

„Acesta mi-a transmis că nu poate să spună ce a văzut deoarece îi e frică să nu își piardă locul de muncă. În cursul zilei de duminică am fost din nou în zona festivalului Undold și am vorbit cu jandarmul care a aplicat amenda de 620 de lei. Acesta mi-a spus că de ce sunt supărat că doar colegul lui doar l-a scuturat un pic pe fiul meu”, a mai spus Udrea.

Oficialii Brigăzii de Jandarmi Mobile Cluj, din care face parte și militarul bătăuș, nu au dorit să comenteze incidentul. ”Analizăm și verificăm solicitarea dvs”, a fost răspunsul oferit de Ramona Pop.

Citeste si Vor fi prezenți peste 3000 de jandarmi, poliţişti și pompieri la Untold 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here