Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav astăzi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat în urmă cu puțin timp.

Potrivit ISU Sălaj, autoritățile au fost sesizate, astăzi, prin apel la 112 cu privire la faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, în persoana subprefectului Virgil Ţurcaş. Acesta a fost preluat și transportat la Horoatu Crasnei, de unde trebuia preluat de elicopterul SMURD. Din păcate, acesta nu a putut fi salvat.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Sursa: antena3.ro

Citește și: Pe mâna imobiliară a administrației Boc, clujenii pierd 8 milioane euro

1 COMENTARIU

  1. Probabil autorizații de construcții au proiecte vizate spre neschimbare de legi în curs, dar imagini arată o prebușire cu supt rafale de vânturi !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here