Liderii coaliţiei de guvernare au hotărât în ședința de ieri ca viitorul prefect al județului să fie avocatul Istvan Szilard Tasnadi, reprezentant al partidului UDMR, potrivit surselor Ziua de Cluj.

Tasnadi a declarat pentru Gazeta de Cluj că încă nu a fost informat în acest sens, iar informația încă nu este oficială.

Citește și Avocatul Tasnadi Istvan de la NNDKP, propus de UDMR pentru funcția de prefect de Cluj

Președintele PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu au cedat UDMR postul de prefect de Cluj, în cadrul ședinței coaliției de luni seara, în ciuda opoziției liderilor PNL Cluj Daniel Buda, Emil Boc și Alin Tișe, scrie Ziua de Cluj.

PNL Cluj a mai primit o lovitură după ce a pierdut funcția de secretar general al guvernului, promisă liberalilor clujeni.

Citește și Mircea Abrudean a pierdut trenul pentru șefia SGG

4 COMENTARII

  1. Ce fatză de inpins vagoane are ,mândrie mare pe alocuri dar biztos nu- i clujean ,o fi un ” gobe” că săcuii se mută la Kincses Kolozsvăr crezând că devin clujeni ,asta până iși deschid gura …

  2. Io mă bucur cel mai tare că pupinbocciul cîmpean, care am auzit că era în cărți pentru postul de prefect, a luat a doua muie anul asta! Prima a fost că nu a mai încăput pe lista de deputați PNL din cauza aur. Ce să-i faci, unii sunt perdanți din naștere! Macar se consolează cu 20000 pe luna de la primărie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here