Doi bărbați au fost reținuți în cazul jandarmeriței bătute. Unul dintre suspecții audiați în acest caz a făcut declarații la ieșirea de la Poliție, conform antena3.

”E greșeala mea că am participat. Nu a fost din vina mea, s-a întâmplat. Nu mai particip la proteste violente.. Eram în centru de oameni care când au trecut jandarmii- erau jandarmerița și băiatul- eu eram la 60 de metri depărtare, am văzut când i-au înconjurat, apoi am auzit când au strigat băi, vedeți că e femeie. Am fost nevoit, nu mai aveam unde să mă duc. Trebuia să fug într-o parte, dar nu aveai unde să te duci. Apoi am văzut ce s-a întâmplat cu fata cu jandarmerița” a spus unul dintre suspecți.

Conform Poliţiei Capitalei, în urma audierilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele a doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 30 de ani, ambii din Bucureşti, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi urmează să fie duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, a transmis Poliţia Capitalei, duminică dimineaţă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here