Sute de clujeni au avut de suferit după ce  Blue Air a decis suspendarea zborurilor, în contextul în care compania s-a situat pe locul trei privind traficul pe Aeroportul Cluj, după Wizz Air și Tarom.

Astăzi, 9 septembrie, la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca  a avut loc întâlnirea liderilor aviației europene, unde era așteptat să ajungă șeful Blue Air, Cristian Rada, care nu a mai venit.

„Regional Cooperation and Connectivity este o conferință internațională regională foarte importantă care are loc aici la Aeroportul Internațional Cluj. Sunt reprezentanți foarte importanți de la aeroporturi, companii aeriene, asociații din domeniu, alți furnizori de servicii. După cum ați văzut, este o creștere a traficului, o dinamică foarte mare, din păcate, sunt și companii care au suspendat zborurile. Așadar, această complexitate și viitorul aviației civile europene îl vom discuta astăzi aici la Cluj”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportul Internațional Cluj.

Totodată, Ciceo a vorbit și despre scandalul Blue Air, precizând că nu știe când se vor relua zborurile de pe aeroportul din Cluj.

„Nu avem încă un feedback când se vor relua cursele Blue Air, nu avem nici o dată când se vor relua aceste zboruri. În 2019, Blue Air a avut 14% din traficul de pe Aeroportul Cluj, aveau destul de multe zboruri turistice, aveau și zboruri regulate, Dublin, București etc. Vom discuta cu alte companii aeriene ca să umplem acest gol”, a mai spus Ciceo, scrie monitorulcj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here