Parcarea de la mall-ul Vivo s-a transformat într-un lac în urma ruperii de nori care a avut loc în Cluj Napoca în urmă cu scurt timp.

De asemenea, mai multe străzi din oraș s-au transformat în râuri din cauza sistemului de canalizare care nu poate față unei cantități mai mari de precipitații. De altfel, la aproape fiecare ploaie străzile din oraș se inundă.

Conform prognozei, miercuri, între orele 12:00 – 23:00, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei, vestul şi nordul Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50 – 60 km/h), vijelii şi grindină.

De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 20 – 25 l/mp şi izolat de peste 30 – 40 l/mp. 

Judeţele vizate de atenţionarea Cod galben sunt: Satu Mare, Maramureş, Bihor, Sălaj, Cluj, Alba, Arad, Timiş, Hunedoara, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Caraş-Severin. Meteorologii precizează că astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here