Tablourile sunt accesorii decorative de efect, care completează în mod inedit un ambient echilibrat. Acestea au avantajul de a oferi o pată de culoare şi de a creiona un ambient prietenos, perfect pentru relaxare.

Decoraţiunile de tip tablouri pot fi montate atât în livinguri, cât şi în dormitoare, holuri, birouri şi terase. Sunt variate ca dimensiuni și culori şi pot fi găsite cu uşurinţă soluții potrivite pentru orice tip de amenajare.

Tablouri cu cai – soluții pentru încăperi vibrante

O modalitate de a aduce energie în încăpere este de a monta tablouri cu cai. Imaginile cu animale reușesc să creeze în jurul lor un mediu relaxant, dar în același timp dinamic. Caii sunt animale blânde, puternice, cu personalitate, iar vitalitatea acestora este reprodusă în mod subtil în imagini vibrante. Cei ce aleg tablouri cu cai, fie că sunt în alb negru, policromie sau ansambluri de canvasuri, se bucură de energii pozitive. 

Tablouri feng shui – variante pentru încăperi echilibrate 

La fel de apreciate sunt şi tablourile feng shui. Sunt variante care aduc spiritul oriental şi energiile pozitive în încăpere. Floarea de lotus, Budha în rugăciune, imaginile zen sunt câteva opţiuni geniale de a crea un mediu cald, echilibrat. Când vine vorba de feng shui trebuie să se acorde atenție modului de poziționare, a orientării tabloului dar şi a combinaţiilor coloristice. O încăpere ce păstrează curentele acestui stil este una prietenoasă, aerisita.

Tablouri cu mandala – concentrare

Tablourile cu mandala sunt soluțiile potrivite pentru încăperile ce îndeamnă la concentrare. Sunt expresive şi aduc un plus de organizare, datorită simetriilor şi a centrelor pe care le valorifica. Ca şi în cazul variantelor anterioare, şi acestea trebuie poziţionate cu multă atenție pentru a beneficia de echilibru.

Dintre numeroasele tipuri de accesorii, existente pentru decorarea locuinței, tablourile se evidenţiază datorită expresivității ridicate. Totodată sunt soluții accesibile şi durabile care reușesc să surprindă cu orice ocazie. Fie că sunt selectate tablouri cu cai, variante feng shui ori cu mandale, toate aceste alternative înfrumuseţează contribuind la crearea unui ambient relaxant. 

Sursa de imagine:

Dovido.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here