Nebănuite sunt căile Femeii! Alex, un tânăr de 24 de ani din satul Bădeni, comuna Moldoveneşti s-a trezit, luni seară, rupt în bătaie şi batjocorit ore în şir  în urma unei urzeli ticluite tocmai de fosta sa iubită de care se despărţise recent. Acesta a fost  ademenit  şi adus la Turda, cu un taxi, de un bărbat de 40 de ani şi de Feri – consătean de 22 de ani – fost şi el iubit al Elenei, o femeie coaptă. Şi pentru ca “show”-ul să fie complet, în bar a venit până la urmă şi Elena, adusă de bătăuşi, ca să savureze umilirea lui Alex. Însă, lovitură de teatru: după întreaga suferinţă îndurată Alex s-a împăcat cu Elena şi i-a iertat pe agresori!

O poveste de “aşternut”, demnă de regii Franţei, s-a petrecut – sau, mai bine zis, e-n plină desfăşurare – în localitatea turdeană Bădeni, comuna Moldoveneşti, iar “protagonist” este un “triunghi conjugal” compus din Alex – un tânăr de 24 de ani, Feri – 22 şi Elena – o femeie de 38 de ani. Ambii s-au înfruptat din trupul Elenei, aşa cum dervişii sau sălbăticiunile îşi potolesc setea dintr-o oază din deşert – cu deosebire că între Alex şi Feri au sărit până la urmă scântei. Mai precis, se pare că la instigarea Elenei, cu care Alex tocmai se certase, Feri l-a ademenit pe Alex într-un bar din Turda, plătindu-i, generos şi un taxi până acolo. Povesteşte Alex, bine “aranajat” în zona feţei, pe coridoarele I.M.L.Cluj: “Acolo la barul Tanira de lângă strada Armata Roşie, după zece seara, el şi unu` Dărăban au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece.  Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând. Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit. O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”. Rămas singur, Alex a luat un taximetru şi s-a întors acasă, unde mama lui i-a pansat ochiul tumefiat. Apoi, după ora 9.00 dimineaţa acesta s-a prezentat la postul de poliţie din Turda, fiind îndrumat spre I.M.L.Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal. Alex este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat mai bine de o săptămână de îngrijiri medicale.  Sunăm la I.P.J.Cluj şi primim următoarele, din partea comisarului Gina Pop, purtătoarea de cuvânt a instituţiei: “Legat de incidentul de la Turda, poliţiştii turdeni au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate”.

Vineri, 2 februarie însă, la închiderea ediţiei lovitură de teatru: aflu de la Alex că s-a împăcat între timp cu Elena, la insistenţele ei şi şi-a retras şi plângerea împotriva bătăuşilor. “Până la urmă suntem consăteni şi prieteni, în ciuda a  tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Alex, împăciuitor…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here