O tânără din Alba Iulia a fost atacată şi rănită grav de un pitbull, în timp ce se afla cu căţelul la plimbare.

Incidentul s-a produs joi seara, iar soţul tinerei povesteşte, într-o postare pe Facebook, că pitbull-ul, care avea zgardă şi care probabil a scăpat de sub supravegherea stăpânului, a apărut brusc lângă soţia sa, care se afla la plimbare cu câinele lor, în apropierea blocului şi s-a repezit la acesta, muşcându-l. 

Tânăra a încercat să-şi apere căţelul şi l-a luat în braţe, moment în care câinele agresiv a sărit la ea şi a muşcat-o de mână, picior şi cap.

Mai multe persoane care au fost martore la incident au sunat la poliţie. 

„La incident a ajuns primul un echipaj de poliţie. O doamnă cu un câine mic a fost atacată de un câine de talie medie, agresiv, care a muşcat câinele doanmei, pe care l-a şi omorât şi i-a sărit doamnei la umăr şi picior. Jandarmii au încercat să prindă câinele, dar au fost şi ei atacaţi, iar ulterior câinele a fugit”, a declarat potrivit mediafax.ro, Adela Toma, purtătorul de cuvânt al IJJ Alba. 

Aceasta a mai spus că deocamdată nu a fost identificat stăpânul câinelui agresiv, iar animalul a fost căutat până în jurul orei 23.00, dar nu a fost găsit. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a fost deschis un dosar penal în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here