O tânără de 25 de ani din Ilfov s-a ales cu dosar penal pentru că s-a dat drept polițistă și e posibil chiar să fi oprit mașini în trafic. Femeia s-a fotografiat în uniforma agenților de la Rutieră și a postat imaginile pe contul său de Instagram, unde are peste 240 de mii de urmăritori. Numai că printre ei se aflau și polițiști, care au chemat-o pe tânără la audieri. 

Într-una din postări, tânăra se laudă că a primit sute de mesaje de la urmăritorii ei. Numai că printre cei care au văzut imaginile fost și polițiști, care nu au gustat glumele femeii. 

Tânăra a fost identificată de polițiștii din Ilfov și a fost dusă la audieri. 


sursa: realitatea.net

Citește și: EXCLUSIV Medicii de la Spitalul Județean Cluj-Napoca și-au depus demisiile, după ce Claudia Gherman a încercat să-i oprească

1 COMENTARIU

  1. ” și e posibil chiar să fi oprit mașini in trafic”… adica o mizdirica la care le curg balele, la multi onanisti, se fil-muieste noaptea „ca hotii de lemne” in videouri fake, cum ca ar opri fatalai cu masini pericoloase, si hopa proastele, uratele, labagii si melitienii cu neveste proaste se „ataca” si se auto satisfac (ioi, scuze ” se autosesizeaza”) Nu va bate Al de Sus, jigodiilor? Dar, cand va fura tara, si viitorul bitangilor din inventar, nu va autosesizati? Cand se pisa pe voi, camionarzii cu lemne furate „noaptea ca hotii” nu va autosesizati? Sau AIA „chiar” se pisa pe voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here