sursă foto - IPJ Cluj

Tânărul care a fost reclamat de mai mult ori că agresa la întâmplare femei pe străzile din Cluj Napoca a fost prins și internat la psihiatrie.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1 și 6 Poliție au desfășurat activități de cercetare în cadrul a trei cauze penale înregistrate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, privind agresarea fizică a trei femei, care se aflau pe străzi din municipiu, respectiv străzile George Barițiu, Republicii și Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Astfel, azi, 29 septembrie în urma activităților investigativ-operative și cu sprijinul polițiștilor din carul Biroului 4 Poliție Locală Cluj-Napoca, tânărul de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Piezișa, din municipiu.

În fapt, în perioada 18-27 septembrie, acesta ar fi abordat femeile, cu vârste cuprinse între 25 și 29 de ani, pe care ulterior le-ar fi agresat fizic, lovindu-le cu palma.

Având în vedere aceste aspecte, precum și obligația bărbatului de a urma un tratament medical, ca măsură impusă de instanță, au fost sesizați magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus internarea medicală a acestuia”, arată comunicatul IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here