Tânărul de 20 de ani care s-a aruncat duminică dimineața de pe un bloc de pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca, se află în stare critică la Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Reprezentanții unității medicale au transmis că bărbatul „a fost supus unor noi investigații imagistice pentru o evaluarea mai exactă a stării, urmând să se intervină chirurgical pentru fixarea coloanei vertebrale”.

„Pacientul prezintă traumatisme la nivel cervical și toracic, cu arii extinse de contuzie pulmonară. A fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, iar în momentul de față se află în stare critică la compartimentul de terapie intensivă neurochirurgie, pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate. Astăzi (luni – n.red.), pacientul a fost supus unor noi investigații imagistice pentru o evaluarea mai exactă a stării, urmând să se intervină chirurgical pentru fixarea coloanei vertebrale”,  a declarat pentru monitorulcj.ro Dorel Danciu, responsabilul de comunicare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

S-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 4 etaje

„În jurul orei 6.00 în această dimineață, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD au intervenit, alături de echipaje ale IPJ Cluj, după ce au fost alertați că un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, situat pe strada Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii forțelor la locul intervenției tânărul de 20 de ani era întins pe sol, lângă un bloc de 4 etaje, prezenta multiple traumatisme, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant. Acesta a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, ajunse la fața locului, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Ex-constituționalul Augustin Zegrean, vârf de lance pentru Floare Gaftone în războiul cu soții Sighiartău pentru terenul de pe Dogarilor! Contestând puterea de lucru judecat, cere suspendarea autorizației de construire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here