Tânarul dispărut din Hașdeu, POPA SEBASTIAN ANDREI, a fost găsit ieri spânzurat lângă lacul Tarnița. Lucian s-a spânzurat cu o funie de alpinist de o buturugă de copac aruncându-se într-o prăpastie. Mașina VW Toureg a fost abandonată în apropiere, Lucian trecea printr-o depresie majoră dupa ce a fost părăsit de câtre iubita lui, care a plecat în Austria.

” La data de 15 .11.2015 a fost sesizată dispariția unui tânăr, student la Cluj-Napoca, de către părinți. În urma verificărilor efectuate ieri a fost găsit trupul acestuia pe un  drum forestier din comuna Gilău. Decesul acestuia ar fi survenit prin spânzurare, iar trupul tânărului a fost transportat la IML  în vederea efectuării necropsiei „, a declarat pentru Gazeta purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.

Tânărul de 19 ani a fost găsit după GPS-ul telefonului aflat în buzunar, fiind căutat de părinții însoțiți de pădurari care au urcat cu un Jeep o pantă abruptă până au dat de trupul tânărului.

Acestuia i s-a găsit în buzunare o sumă importantă de bani, mai multe carduri. Conform martorilor oculari, tânărul provenea dintr-o familie înstărită din Sibiu care se oferise să îi cumpere acestuia apartament în Cluj, dar el a refuzat preferând să stea în cămin.

Pentru recuperarea corpului tânărului a fost solicitat și un echipaj de pompieri care s-a deplasat la ora 14.30 cu o autospecială ce avea un echipaj de  4 subofițeri instruiți pentru salvări de la înălțime.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here