Polițiștii clujeni anunță că MOLNÁR ISTVAN-EWALD, tânărul de 20 de ani dat dispărut ieri, a fost găsit spânzurat într-o zonă din afara Floreștiului.

La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00.

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile.

De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.

Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. 

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

MOLNÁR ISTVAN-EWALD, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost dat dispărut, după ce rudele acestuia au apelat la ajutorul Poliției Cluj. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, Istvan ar fi plecat de la locuința din Florești, iar până în prezent nu a revenit și nu a putut fi contactat telefonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here