Deoarece suspecta o relație incestuoasă între soție și propriul lor fiu, un bărbat din Argeș și-a ucis cu sânge rece partenera de viață, conform declarației prim-procurorului de la Parchetul Argeș, Marius Ștefan: „A înjunghiat-o mortal pe soţia sa, în vârstă de 64 de ani, motivul, mobilul crimei, părând a fi gelozia”.

Cei doi erau împreună de 44 de ani, având o căsnicie plină de certuri și bătăi, din cauza crizelor extreme de gelozie ale bărbatului.

Chiar fiul acestora a găsit trupul neînsuflețit al mamei. „S-au certat ieri toată ziua şi când m-am trezit de dimineaţă, era deja omorâtă. Bănuia că era plecată cu alţii, că nu ştiu ce şi… din cauza asta. Dar el numai iluzii avea în cap.” a spus acesta.

Femeia a depus mai multe plângeri la poliție de-a lungul timpului, însă de fiecare dată a sfârșit împăcându-se cu soțul său și le-a retras. Acum, bărbatul era convins că aceasta avea o relație incestuoasă cu fiul, doar pentru că tânărul se întorsese din străinătate special ca să renoveze casa părintească.

Criminalul a fost găsit ascuns într-un hambar după ce și-a înjunghiat soția și a fost reținut, fiind acuzat de violență în familie și de omor. Riscă până la 25 de ani de închisoare.


Citește și: Pedofil eliberat a încercat să abuzeze de fiica unui prieten în Parcul Expo Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here