foto- captură video

Tatăl agresoarei minore de 14 ani, din Târgu-Jiu, care a fost arestată în urma actelor de violență pe care le-a exercitat asupra unor mai multe fete, este de părere că măsurile luate de autorități sunt excesive și că i-ar traumatiza fiica.

Tatăl agresoarei recunoaşte că nu a stat prea mult timp lângă fiica sa, având în vedere problemele cauzate de pandemia de COVID-19, dar consideră că măsura luată de poliţişti este excesivă şi se arată dispus să meargă în arest în locul ei deoarece aceasta va suferi o traumă.

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soţia mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu… Am fost îngrădiţi de acest drept de a sta lângă copiii noştri şi iată consecinţele. Ştiu că a fost o greşeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poţi să vezi, mă pun şi în postura părinţilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuţi decât mine. Mă duc eu în locul ei…“, a spus tatăl agresoarei, pentru publicaţia gorjonline.ro

Mama fetei lucrează la o unitate din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj şi o perioadă de trei luni a fost nevoită să respecte o serie de condiţii stricte, pentru a nu transmite noul coronavirus beneficiarilor sau membrilor familiei, astfel că a stat departe de familie. 

„Fiica mea mai are dreptul la încă o şansă în viaţă“ Bărbatul mai susţine că fiica sa mai merită o şansă. „A cunoscut aceste fetiţe de două luni, este vinovată şi ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poţi avea încredere în el, nu te gândeşti că ar putea face aşa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greşit noi ca părinţi undeva, vreau să îndreptăm greşeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o şansă în viaţă. Şi poliţistul a vrut el să dea exemplu în ţară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”, a declarat acesta.

Citeste mai mult: adev.ro/qgbyng

1 COMENTARIU

  1. Ce mai poti spune? O mama foarte proasta si un tata foarte prost. Sunt convins, desi nu le cunosc „coliba” ca traiesc intr-un lux exagerat, construit doar prin furt, delapidare etc. Stiu, veti spune ca nu-i bine sa faci afirmatii nefondate. D-lor, cunosc sistemul care a ciuruit Romania de 30 de ani. Copii lor sunt needucati, vor face studii in strainatate la mari universitati sau isi vor cumpara diploma de la universitati private si se vor intoarce ca sa conduca iar noi vom fi tot fraierii lor, noi si apoi copii nostri. Daca am fi avut o justitie dreapta parintii ar fi trebuit sa plateasca pentru proasta educatie data copilului iar jegul cel mic ar fi trebuit dusa intr-un centru de reeducare si desigur sa nu se mai intoarca niciodata la vreo scoala din acel oras. Vorbea duduia de batausi cu sabii…nu am inteles. Dansa este pe o alta strada, a celor educati, de ce isi compara pupila cu jigodiile analfabete care scapa de „bratul lung al legii” datorita unor procurori si judecatori corupti. Daca cineva facea asa ceva copilului meu astazi toti trei idioti erau in alta parte. Poate se va gasi cineva sa-i puna la punct. Poate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here