Un taximentrist ce deține licență de transport pe raza municipiului Cluj-Napoca susține că a fost acuzat de trei polițiști locali din Florești că ar practia ilegal taximetria în cea mai mare comună din România.

Bărbatul susține că a efectuat o cursă din Cluj-Napoca către Florești, iar după ce a ajus la destinație s-a oprit să-și cumpere o cafea, moment în care polițiștii locali din Florești l-au abordat imputându-i că își desfășoară activetatea ilegal, neavând licență de transport pe teritoriul comunei Florești. Taximetristul susține că polițiștii l-au poftit să părăsească localitatea imediat după ce a început să le facă poze și să înregistreze dialogul.

„Doresc să-i fac vedete!.. S-au comportat ca niște vedete, așadar merită acest lucru!  Taximetrist, cu  licenta pe Cluj -Napoca, efectuez cursă cu client, din Piața Unirii (Cluj Napoca) – str. Sub Cetate ( Florești). Las clienta la destinație…. după care mă opresc să-mi cumpăr o cafea, (ora 00,45) de la automatul de cafea de pe str. Cetății ,……când, după puțin timp, surprise, apar  lângă mine vajnicii apărători ai comunei, un Duster bengos de la Poliția Locală Florești, cu 3 gealați echipați ca pentru trupele antitero, …și care au încercat la intimidare să-mi impute verbal, faptul că aș desfășura ilegal taximetrie pe raza localității Florești !!! Dacă au văzut că nu ține faza cu intimidarea, și că încep să fac poze și să le spun că înregistrez dialogul, m-au poftit să plec din teritoriul apărat atât de strașnic de ei. Am fost infractorul Nr. 1 din Florești, în noaptea aceasta!!!  Domnule Șef al Poliției Locale Florești, vă rog să-i premiați pe cei 3 subalterni ai dvs., care așa au înțeles dânșii că trebuie să-și desfășoare munca de prevenire/combatere a actelor antisociale pe raza comunei Florești!  Rușine, rușine, rușine!!!”, a transmis un taximetrist din Cluj-Napoca.

Potrivit prevederilor legale, taximetriștii au voie să practice meseria numai pe teritoriul localităților pe care dețin licență de transport. Aceștia pot efectua curse în afara localității, însă nu au dreptul să ia alți clienți la întoarcere.  

Citește și: Clujeanca care și-a ucis tatăl condamnată la 16 ani. Ea a transmis pentru Gazeta de Cluj că era în legitimă apărare EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here