Taximetriștii din Cluj Napoca au dat în judecată administrația locală pentru anularea unei hotărâri de consiliu local prin care se amână înlocuirea mașinilor cu euro 4 in regim de taxi care au anul de fabricatie cel putin 2009. 

ANPOTRT filiala Cluj-Napoca, reprezentativă la nivel național, prin președintele Daniel Mitrea, în numele  sutelor de taximetriști clujeni afectați de decizia primăriei Cluj-Napoca, au dat în judecată Consiliul Local  privind HCL nr. 737/2019. Dosarul cu nr 4722/117/2021 a fost depus pe 8.11.2021 la Tribunalul Cluj-Napoca,  procesul fiind în plină desfășurare.  

Taximetriștii clujeni au acționat ferm, în lipsa unei reacții clare din partea autorităților locale, privind  amânarea înlocuirii autovehiculelor Euro 4 în regim de taxi, care au anul de fabricație cel puțin 2009. În ciuda  insistențelor la primărie prin sesizări și cereri de audiență la viceprimar și primar, cât și la Prefectura județului  Cluj, decizia de amânare nu a venit, instanța locală primăria municipiului Cluj-Napoca ascunzându-se în spatele  HCL 737/2019, articolul 22, aliniat 3^4. 

ANPOTRT filiala Cluj-Napoca este reprezentativă la nivel național și își propune să protejeze interesele  membrilor asociației în relațiile cu terții și să negocieze cu instituțiile statului referitor la orice situație de abuz.  Luptăm împreună pentru drepturile noastre și deviza noastră este: POT – ”Prezența Oricărui Taximetrist” este  benefică atât pentru filiala ANPOTRT, cât și pentru fiecare taximetrist clujean. ** ANPOTRT respectă legea 38  / 2003 care este temelia taximetriei, dar în

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here