La o benzinărie din Argeș un șofer a semnalat faptul că o pompă de combustibil funcționa, deși rezervorul era gol. Conducerea firmei a confirmat întâmplarea, spunând că s-a produs o eroare și s-au revanșat față de șofer oferindu-i o alimentare gratuită. ANPC acum face verificări.

ANPC a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş au făcut un control la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş, după ce un şofer a semnalat faptul că o pompă de combustibil funcţiona în continuare, deşi rezervorul corespunzător era gol, şi contoriza costul aşa-zisei cantităţi de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real.

„Aceasta a fost confirmată la faţa locului de reprezentanţii operatorului economic şi <<justificată>> cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat. Din relatările verbale comisarii CJPC Argeş au înţeles că, deşi la golirea rezervorului, pompa s-a oprit iniţial – fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere – ulterior aceasta nu s-a blocat şi a continuat să funcţioneze. La faţa locului, reprezentanţii companiei au comunicat verbal comisarilor că persoana respectivă ar fi alimentat, totuşi, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic”, se arată în comunicat.

Comisarii ANPC au extins controlul la produsele comercializate, în unitate neprestându-se servicii de alimentaţie publică, constatându-se abateri referitoare la afişarea preţurilor şi la alte detalii de informare.

„Acţiunea comisarilor argeşeni nu s-a încheiat încă, în ceea ce priveşte operatorul economic menţionat, în zilele următoare fiind verificate şi alte informaţii şi documente referitoare la această situaţie”, a mai precizat ANPC.

Citește și: DOSAR PENAL pentru un turist după ce a vandalizat Cetatea de la Sarmizegetusa

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here