„Scufița Roșie și lupul cel flămând”, cel mai recent spectacol al Teatrului de Păpuși „Puck”, va avea în această săptămână mai multe reprezentații, atât la sediul instituției, cât și în comuna Florești. Programul instituției din această săptămână mai include reprezentații în școli din Cluj-Napoca, la Vălenii de Mureș, precum și la Festivalul ImPuls din București.

Spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, după Frații Grimm, în regia și interpretarea lui Ion Iurcu, se va juca vineri, 17 noiembrie, de la orele 9,30 și 11 pe scena Teatrului „Puck”. În aceeași zi, de la ora 17, „Scufița Roșie și lupul cel flămând” se va juca și pentru micuții din Florești, la Casa de Cultură din comună. Sâmbătă, 18 noiembrie, spectacolul va avea o reprezentație la VIVO! Cluj-Napoca, în zona de food court. De asemenea, micii spectatori sunt așteptați să urmărească palpitanta poveste la Teatrul „Puck”, duminică, 19 noiembrie, de la orele 11 și 12.30.

Acest spectacol a avut premiera în 5 noiembrie, iar ambele reprezentații s-au jucat cu casa închisă. Umorul și autenticitatea punerii în scenă a celebrei povești a stârnit la final ropote de aplauze.

Spectacolul este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între trei și opt ani, dar este potrivit pentru întreaga familie.

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 17, la VIVO! Cluj-Napoca se joacă spectacolul „Capra cu trei iezi”, în regia Doinei Dejica.

Spectacolul „La porunca ştiucii”/„A csuka parancsára”, cu regia artistică semnată de Varga Ibolya va avea, de asemenea, mai multe reprezentații în aceste zile. Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 12.00, se va juca la Vălenii de Mureș (județul Mureș). Același spectacol va fi prezentat joi 16 noiembrie (de la orele 9,30 și 11 ) și vineri, 17 noiembrie (de la 9,30 și 11) în localitatea clujeană Gheorgheni.

Sâmbătă, la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” va fi prezentat de la ora 11 spectacolul „Én vagyok Pinokkió”/„Eu sunt Pinocchio”, în scenariul și regia lui Călin Mocanu.

„Această poveste este aventura transformării lui Pinocchio dintr-o bucată de lemn în copil, este povestea copilului care de la naştere, dintr-un boţ de carne, ajunge să aibă mai întâi conştienţă şi apoi conştiinţă”, precizează regizorul.

Spectacolul „Strada cu îngeri”, în scenariul, regia și scenografia lui Decebal Marin, va avea o reprezentație la ImPuls – Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19.15, la Anima Studio din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here