Consiliul Județean Teleorman a semnat, la începutul acestei luni, un contract în valoare de 53.392.766 de lei, fără TVA, cu firma Tel Drum.

Compania de drumuri, despre care procurorii DNA susțin că este controlată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a semnat un contract de tip acord cadru în valoare de aproape 23 de milioane de euro, fără TVA, cu CJ Teleorman, potrivit anunțului de atribuire publicat în SEAP (sistemul electonic de achiziții publice) pe 6 mai 2020. Contractul a fost atribuit pe 25 noiembrie 2019, în urma unei licitații la care au participat 2 ofertanți.

Liviu Dragnea și compania presupus controlată de el, Tel Drum, sunt investigați din noiembrie 2017 de către procuroarea DNA, Alexandra Lăncrănjan, pentru un prejudiciu de 27 de milioane de euro din fonduri europene.

Dragnea este în penitenciar acum, fiind condamnat la 3 ani și jumătate de detenție efectivă în dosarul angajărilor fictive. Potrivit unor surse din sistemul penitenciar, ar putea să fie eliberat la finalul acestui an, cel mult în primăvara anului viitor.

1 COMENTARIU

  1. A cazut pe acest personaj, ca ar fii interzis prin Lege indemnizatilor DGASPC sa primeasca ceva din cuantum in strainatate vremea rea in medicina!….cine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here