Dragostea plutește în aer în Consiliul Local al Primăriei Cluj-Napoca. Ionuț Moldovan si Flavia Petruș (fostă Ibranyi) trăiesc o frumoasă poveste de iubire înfiripată încă de pe vremea în care consiliera locală era puțin măritată.

Robert Ibranyi și Flavia Petruș

Ionuț Moldovan ar fi fost cel care a determinat-o pe Flavia Petreuș să divorțeze de Robert Ibranyi. Cel mai probabil, alegerea nu a fost atât de grea având în vedere că cei doi consilieri au extrem de multe lucruri în comun. Ambii sunt membri PNL și sunt susținuți de „greii” din politica locală.

Mai mult, Ionuț Moldovan a reușit să își rotunjească veniturile după ce și-a făcut debutul în imobiliare și a intrat sub aripa protectoare a viceprimarului Dan Tarcea.

Povestea de dragoste a celor doi consilieri ar putea reprezenta un motiv de bucurie și pentu Dan Tarcea. Cu această ocazie, viceprimarul și-a extins echipa și a mai cooptat încă un omuleț de partea sa.

Flavia Petruș, surprinsă în ipostaze fierbinți

Flavia Petruș a fost surprinsă, la sfârșitul anului trecut, în timp ce îi dădea palme peste fund Deliei Mesaros, membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primarie.

„E un filmulet filmat vineri seara cu o duduie care e angajată în Primăria Cluj-Napoca. Angajații lui Boc au fost la congresul PNL si vineri seara au ieșit la o terasa din Bucuresti unde dupa câte vedeți în filmulet, au început sa se imbete și sa danseze lasciv pe mese.

Duduia din filmare se numește Delia Mesaros, e membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primarie. In filmare mai apare Cecalasan Călin și el membru de partid și angajat in primăria si alte doua persoane care sunt consilieri locali pe nume Bogdan Covaliu si Flavia Ibranyi.

Am primit și eu filmarea de la cineva din grupul lor și cred ca e de interes public cum unii de la PNL care sunt și angajați la Primărie se comporta în public. Oare Boc știe ca oamenii lui se imbata si se comporta vulgar???”, transmitea autorul celebrului vidoclip la acea vreme.

Citește și: Ionel Buda, nașul ofițerului Simion Colța, a ajuns șeful Direcției de Poliție Transporturi din cadrul IGPR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here