În ultima vreme, redescoperim plăcerea maratoanelor de seriale. Dar experiența e și mai plăcută dacă o trăim la calitate maximă. Tehnologia e foarte generoasă în acest domeniu. Marii și micii producători de televizoare se întrec să ne aducă acasă eroii poveștilor moderne în forme cât mai fidele și mai plăcute din punct de vedere vizual. Marele avantaj este că putem să comandăm orice model dorit în rate fără dobândă* la eMAG. Mica dilemă este ce model să alegem. 

LG B9 OLED

Compania coreeană a simțit din timp trecerea de la televiziunea tradițională la programele de streaming online. Iar produsele LG sunt construite special pentru aceste servicii. O dovadă este sistemul de operare creat intern pentru a rula programele de tipul Netflix, HBO GO și Youtube. Modelul B9 dispune și de un procesor impecabil, modernizat cu algoritmul AI de învățare, compatibil cu Google Assistant și Alexa. Interfața WebOS este intuitivă și ușor de navigat. Iar ecranul OLED promite experiențe cinematografice, cu un negru perfect și o rată mare de răspuns. Un mare plus este și suportul Dolby Vision, pe care nu-l vei întâlni pe foarte multe dispozitive. 

Samsung Q70 LED

Din nefericire, orice ecran OLED poate întâmpina probleme dacă este folosit pentru gaming, din cauza fenomenului de retenție a imaginii (elementele statice rămân pe ecran un timp îndelungat). Deși fenomenul nu mai este atât de frecvent, producătorii n-au reușit să elimine de tot această problemă. Dacă ești pasionat de gaming, alternativa este QLED-ul de la Samsung. Calitatea imaginii nu este la fel de bună ca la LG (nu are susținere Dolby Vision), dar diferențele sunt greu de perceput la utilizare de zi cu zi. Iar sistemul de operare Tizen se mișcă foarte bine, așa cum ne-am aștepta. Ai în continuare HDR10 și 4K, iar tehnologia FreeSync, cu input lag mai mic va prinde bine când treci de la filme la jocuri. 

Hisense H55N

Până acum, ne-am plimbat pe la casele mai mari. Dar nu trebuie să-ți suprasoliciți bugetul pentru un Smart TV decent. Ca de obicei, chinezii ne sar în ajutor. Compania Hisense produce televizoare cu tot ce ți-ai dori pentru o experiență bună de vizionare, dar fără costul unui brand renumit. O surpriză plăcută este sistemul de operare creat de Opera, care se mișcă bine și are o interfață foarte plăcută, cu acces la toate aplicațiile de care ai putea avea nevoie. Ecranul ULED curbat este, bineînțeles, un plus, iar suportul 4K și HDR se pupă perfect cu ideea de cinema în sufragerie.

Philips Android

Un nume nu foarte vehiculat în lumea TV este Philips. Ceea ce pare ciudat, pentru că sunt foarte prezenți în alte domenii. Totuși, o inovație TV de la Philips pe care s-ar putea s-o ții minte este Ambilight, adică spectacolul de lumini ambientale, sincronizate cu imaginea din ecran. În prezent însă, Philips nu se limitează la luminițe drăguțe. Smart TV-urile lor rulează pe Android, ceea ce înseamnă o interfață foarte familiară și un univers uriaș de programe. Dolby Vision și Atmos sunt și ele prezente printre specificații. Iar procesorul Philips P5 le ține pe toate sub control destul de bine. 

Un televizor nou poate fi o investiție importantă. Dar dacă plătești inteligent, te bucuri de cele mai SMART funcții pe loc și nu-ți dai bugetul peste cap. CardAvantaj, de exemplu, îți permite să împarți în rate fără dobândă* prețul televizorului. Și să demarezi cât mai repede maratonul de seriale, cu atmosferă de cinema. 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here