Doctorul Teofil Pop acuzat de ucidere din culpă se luptă pentru libertate în instanţele clujene. Potrivit surselor, chemat pentru a fi audiat la Tribunalul Cluj acesta a vorbit despre fostul său pacient Constantin Costea.

Luat de val şi puţin agitat în timpul declaraţiilor, patronul de la Interservisan s-a apucat să scoată sunete specifice porcului pentru a le explica celor prezenţi la termen ”cum făcea pacientul înainte să moară”.

Constantin Costea, în vârstă de 68 de ani, fusese operat pe 8 februarie 2007 şi a intrat în coma patru zile mai târziu. Pacientul a fost internat din nou la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, cu diagnosticul “şoc septic şi meningo-encefalita”. Ulterior a fost reoperat de alţi doi medici, Silviu Albu şi Tiberiu Maior, care au constatat că osul etmoid, situat la baza craniului, fusese rupt în timpul operaţiei efectuată de medicul Teofil Pop, fapt ce a permis intrarea aerului în cutia craniană.

Îi spune pe această cale lui Teofil că n-a fost prea ortodox ce a făcut el şi că decesul unei persoane nu trebuie luat în derâdere, mai ales atunci când tu eşti suspectul pentru cele întâmplate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here