Traian Onuc, tânărul clujean acuzat de mai multe cazuri de înșelăciune imobiliară, a cerut judecătorului mutarea procesului din cadrul instanțelor clujene, dar cererea lui a fost respinsă.

”Respinge ca inadmisibilă cererea de strămutare formulată de petent Onuc Traian, inculpat în cauza penală nr. 3263/211/2017* a Tribunalului Cluj. Stabileşte suma de 313 lei onorariu apărător din oficiu ce se va avansa din FMJ în favoarea Baroului de avocaţi Cluj. Obligă petentul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, arată soluția pe scurt a instanței emisă la finele lunii trecute.

Traian Onuc (fost Floarea Ianson) este acuzat de peste 100 de persoane pentru înşelăciune, pe rolul instanţelor de judecată fiind două procese împotriva acestuia, unul în care este trimis în judecată, iar în altul este cercetat. După ce le-a vândut oamenilor iluzii cu zeci de mii de euro, Onuc construieşte încă un bloc ilegal, cu toate că se află sub control judiciar, fiindu-i interzis să construiască sau să vândă apartamente.

5 COMENTARII

    • aşa e!
      …e bine de văzut şi jaful imobiliar de pe proprietăţile USAMV ….Şapca Verde, OMV Mănăştur de pe calea Floreşti etc ! Ferescă Dumnezeu câte hoţii şi prosteli i-a îmbogăţit pe unii !

  1. Nu le face nimeni nimic acestor sarlatani si infractori deoarece sunt pe o mana cu autoritatile.. asta e evident pentru orice om cu un pic de minte

  2. Alarmant e „principiul juridic” cu care instanţe versate încurajează infracţiuni imobiliare prin lipsa de atitudine şi pare că indulgenţa faţă de suprapuneri de termene de încercare peste alte termene de încercare duc la suspendarea Legii ? Sau e COMPLICITATE ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here