Această decizie a fost luată ţinând cont de solicitările repetate de decalare a termenului de depunere a ofertelor, din partea mai multor firme din Europa şi SUA, cereri motivate de termenul scurt pentru vizitarea activelor şi realizarea unor due diligence (analize detaliate ale riscurilor – n.a.) proprii.

Hidroelectrica derulează procesul de vânzare a unui prim lot de 25 de Centrale Hidroelectrice de Mică Putere (CHEMP), prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu Hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor nr. 34 şi 42/2013.

‘Procesul de vânzare, desfăşurat cu respectarea legislaţiei române în vigoare, se bucură de un real succes, fiind achiziţionate de către persoane juridice române şi străine, în perioada 17 iunie – 1 iulie 2013, 61 de dosare de prezentare a activelor’, se spune în comunicat.

Celelalte termene din acest proces de vânzare vor fi decalate corespunzător. Data limită de solicitare de clarificări este 8 iulie 2013.Termenul de depunere a ofertelor în procesul de vânzare a microhidrocentralelor Hidroelectrica a fost prelungit până la 11 iulie, ora 16.00, potrivit unui comunicat al preşedintelui Comisiei de licitaţie, avocatul Remus Borza, remis miercuri AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here