Tânărul Dragos Adrian Costea care înspăimânta locuitorii din Mănăștur a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare la 2 ani si 7 luni.

Adrian Dragoş Costa este cunoscut pentru ieşirile sale agresive şi suferă de tulburări mintale. În luna iulie a anului 2017, acesta sărea să taie cu sabia o vecină, iar în august a împuşcat în picior un tânăr care locuia în cartier. Adrian Costa a fost cercetat în cadrul mai multor dosare penale, pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violente, furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, distrugere, violenţă în familie, ameninţare, tulburare a ordinii şi liniştii publice, parte dintre acestea fiind în faza de judecată.

Până în august 2017, Costa avea la activ 22 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi, ca urmare a propunerilor poliţiştilor, faţă de cel în cauza a fost dispusă, de 12 ori, măsura internării la Clinica de Psihiatrie.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here