Cei doi tineri care au dat spargerea acum o lună se lăfăiau într-un apartament scump din centrul oraşului. Anchetatorii clujeni le luaseră însă urma după telefoane şi, într-un final, i-au dibuit aici. Alaltăieri la prânz au descins peste ei. Se pare că cei doi mai aveau în apartament o parte mică din banii furaţi, arată ziaruldeiași.ro.
Cei doi tineri care au spart seiful Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost „dibuiţi“ într-un apartament din Iaşi. Cu banii furaţi, aceştia şi-au închiriat un apartament scump în zona centrală a Iaşului. Hoţii s-au dat însă de gol, spun surse din rândul anchetatorilor, prin intermediul telefoanelor folosite, iar poliţiştii din Cluj-Napoca i-au loca­lizat la Iaşi după aproximativ o lună de cercetări asidue.

Alaltăieri la amiază, poliţiştii şi „mascaţii“ de la Cluj au venit la Iaşi şi au descins direct în apartamentul celor doi, pe care hoţii îl închiriaseră în spate la Gulliver, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Cei doi sunt, potrivit comunicării Poliţiei, Abraham Eduard Sebastian (foto), de 25 de ani, din Timişoara, şi Luca Daniel (26 de ani), din judeţul Timiş. În apartamentul celor doi, poliţiştii au mai găsit puţini bani, însă au găsit ceva important: au dat de cagulele negre cu care cei doi au intrat în casieria universităţii din Cluj.

sursă: actualdecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here