Esti in cautarea unor camere supraveghere de calitate, cu ajutorul carora sa te simti in siguranta in propria locuinta si sa fii pregatit pentru orice tip de situatie? Atunci urmatoarele randuri iti vin in ajutor, intrucat din ele poti descoperi care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont, inainte de a lua o decizie. 

Avand in vedere ca pe piata exista o gama larga de produse in acest sens, nu este exclus sa fii putin confuz, asa ca cel mai bine este sa cunosti principalele detalii tehnice care transforma sistemele de supraveghere intr-unele de calitate! 

Tipuri de camere supraveghere

Un prim detaliu, de care trebuie sa tii cont in privinta camerelor de supraveghere este acela ca ele sunt impartite in 2 categorii importante, in functie de modul in care sunt concepute si functioneaza: 

  • camere de interior – sunt realizate astfel incat sa fie folosite pentru suprafete relativ mici, asa cum sunt, de exemplu holurile sau anumite camera din locuinta personala. De exemplu, daca atunci cand pleci de acasa vrei sa vezi in permanenta ce face pisica ta, poti instala astfel de camere. Le poti alege pe cele simple sau pe cele cu sunet, in functie de cum consideri ca este cel mai potrivit; 
  • camere de exterior – concepute special pentru a rezista la vant, ploaie, ninsoare, dar si la temperaturi mari sau foarte scazute, camerele de exterior sunt disponibile pentru tine intr-o gama larga de modele. Indicat este sa le amplasezi strategic, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare din curtea pe care o detii. 

Alege dispozitivele potrivite in functie de rezolutia pe care o au! 

Calitatea imaginilor pe care le obtii cu ajutorul camerelor de supraveghere depinde in mare parte de rezolutia pe care aceste dispozitive o au. Este adevarat ca rezolutia difera de la un model la altul, insa este recomandat sa cauti produse care sa iti ofere rezultate cat mai bune. De exemplu, gandeste-te daca ai nevoie de sistemul de supraveghere atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Astfel vei sti mult mai usor ce sa alegi, cu mentiunea ca rezolutia medie a unor camere bune este de 640 x 480 de pixeli. 

Ai nevoie si de functia audio? 

Un alt detaliu, de care este bine sa tii cont este acela ca anumite camere de supraveghere sunt dotate si cu functia audio. Acestea iti sunt de folos daca vrei sa vezi si sa auzi in acelasi timp. Mai exact, dispozitivele au in componenta lor si un microfon, care este adaptat inclusiv pentru exterior: asta inseamna ca il poti folosi cu incredere atunci cand vrei sa-ti supraveghezi casa si curtea! 

Cu fir sau wireless? 

Camerele de supravehgre mai sunt impartite in 2 categorii separate si in functie de sistemul pe baza caruia functioneaza. De exemplu, te poti orienta catre cele wireless sau catre cele cu fir, in functie de cum consideri ca este cel mai bine pentru locuinta ta personala: 

  • camere cu fir – trebuie sa le conectezi la o priza si iti asigura un rulaj continuu de imagini. De preferat este sa lasi montajul acestora pe mana unor specialisti care stiu cum sa faca legaturile, astfel incat acestea sa fie sigure si usor de folosit. Cat despre spatiul de stocare, poti opta pentru o colaborare cu o firma specializata. Astfel, ori de cate ori ai nevoie de imagini, fie si de acum cateva saptamani, poti apela la spatiul de stocare aferent locuintei tale;
  • camere supraveghere wireless – mult mai usor de montat, aceste dispozitive functioneaza pe baza de baterii si cu ajutorul Internetului. Le poti conecta inclusiv la telefonul mobil, pentru a vedea ce se intampla acasa atunci cand esti plecat. Ai grija, insa, pentru ca in situatia in care furnizarea Internetului are intreruperi, nu vei mai avea acces la imagini! 

E-camere.ro iti vine in ajutor atunci cand esti in cautarea unor sisteme de supraveghere de calitate, camere supraveghere wireless: www.e-camere.ro/supraveghere-video/camere/flt/fct-Wireless/ sau cu fir, oferindu-ti sansa de a le alege pe cele despre care consideri ca sunt cele mai bune! 

Date de contact:

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.