Un TIR încărcat cu celuloză, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșiere din localitatea Negreni. Pompierii clujeni au intervenit pentru a asigura măsurile PSI.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe E60, la ieșire din localitatea Negreni. În accident a fost implicat un autotren încărcat cu celuloză, care este răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu există victime. Sunt înregistrate însă scurgeri de carburant. Astfel, pompierii asigură măsurile PSI.”, a informat ISU Cluj.

Conducătorul autotrenului cere se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Eveniment rutier înregistrat în jurul orei 07.45, soldat cu pagube materiale, produs pe DN1 E60, în interiorul localității Negreni.
Ansamblul de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bihor, din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se, în urma pierderii controlului asupra direcției de deplasare.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ. În acest moment, traficul se desfășoară normal.”, a informat IPJ Cluj.

Citește și: Emil Boc și Dan Tarcea, soldați în prima linie contra propriului proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here