Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că își va da demisia dacă Prefectura Cluj nu va avea șef liberal.

Într-o scrisoare adresată președintelui PNL Ludovic Orban, Alin Tișe subliniază că negocierile politice ale noii guvernări nu au ținut cont de performanță și de profesionalism.

Foarte mulți colegi clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc, a evidențiat Alin Tișe, cerând lui Ludovic Orban ca enorma greșeală făcută de guvernare prin numirea unui prefect UDMR la Cluj să fie îndreptată și să revină unui liberal.

În caz contrar, Alin Tișe a anunțat că își va da demisia – și nu ar fi singurul!

Demersul lui Tișe este susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni, însă numărul celor nemulțumiți de decizia luată pentru Prefectura Cluj este infinit mai mare.

Citește și Lui Tișe îi este lehamite, Abrudean tace. Viitorul prefect de Cluj Istvan Tasnadi: Sunt șocat

4 COMENTARII

  1. Îmi place ciondăneala dintre hienele din acelaș partid. Orban e „rupt” între fidelitatea față de partid și cea față de neamul lui. Va veni cu o soluție: prefect ungur, posibil și țigan, dar membru PNL. Găsește el pe cineva. Să vedem atunci dacă se mai scandalizează Tișe. Mă îndoiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here