PDL cere demisia deputaţilor USL din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, pe care i-a acuzat că au acţionat pentru blocarea justiţiei, după ce au votat împotriva ridicării imunităţii deputatului PSD Vlad Cosma, a declarat vicepreşedintele PDL, senatorul Alin Tişe.

Alin Tişe a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că deputaţii USL aplică „dictatura Parlamentului” şi a arătat că pentru ei nu mai există legi, „ci doar majoritatea de 70 la sută”.

„Deputaţii USL din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au acţionat, luni, pentru blocarea justiţiei, s-au ascuns în spatele unui vot secret şi au respins cererea de ridicare a imunităţii deputatului PSD Vlad Cosma. Prin acest lucru, deputaţii USL din Comisia Juridică blochează înfăptuirea justiţiei în România şi, ţinând cont de acest lucru, PDL cere acestora să demisioneze în regim de urgenţă, pentru că au dovedit că nu mai reprezintă interesele românilor. Ei aplică dictatura Parlamentului, pentru ei nu mai există legi, ci doar majoritatea de 70 la sută”, a spus Tişe.

Comisia juridică a respins, luni, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Vlad Cosma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here