Un incident neplăcut a avut loc după meciul dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, încheiat 1-1, la intrarea presei, unde a izbucnit un conflict între agenții firmei de pază ai clubului din Gruia si jurnalistul Justin Gafiuc de la Gazeta Sporturilor.

Citește și: Toma Rus s-a ales cu o plângere penală: „Scenariu de junglă: înjurături, amenințări, pumni în coaste”

Jurnalistul GSP, Justin Gafiuc, a fost dat afară de la meciul CFR – Celtic, fiind bruscat de 6 stewarzi conduși de chestorul de poliție (r), Toma Rus, fostul șef al Crimei Organizate (Brigazii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog) Cluj, din zona rezervată presei.

Toma Rus este acum pensionar din Poliție și este șeful securității la meciurile CFR-ului. ”I-am spus să revină la locul presei pentru că jucătorii oaspeți nu doreau sa fie deranjati și m-a înjurat și chiar m-a lovit”, s-a plâns Toma Rus.

Gafiuc a cerut identificarea celor care l-au agresat și va depune plângere, scrie Sportul Clujean, un portal specializat pe sporturile clujene.

Amintim că în anul 2016 fiii chestorului de poliție în rezervă, Toma Rus, au fost acuzați că au bătut mai mulți fotbaliști și un spectator la un meci de fotbal care a avut loc pe stadionul CFR Cluj din cartierul clujean Gruia. Presa locală scria la acea vreme că spectatorul agresat, Ilie Rus, se afla în tribună, iar după o altercație din teren în care au fost implicați fiii lui Toma Rus, Adrian Rus (portar) și Ionuț Rus (jucător de câmp), lucrurile au degenerat. Adrian Rus s-a dus în tribună și l-a lovit pe bărbatul care s-a dus să vadă meciul și susținea echipa din Buza. 

Adrian Rus nu este la prima abatere de acest gen. Tot în anul 2016, Evenimentul Zilei scria că trei fotbaliști de la U cluj, printre care și Adi Rus au fost implicați într-un scandal care avut loc în fața unui restaurant din campusul studențesc Hașdeu. Scandalul a pornit în prima fază între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii. Carmen Jucan de la IPJ Cluj a confirmat incidentul. Citește mai mult AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here